Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Over Lichér

Lichér Installatietechniek is opgericht in 1937 en heeft inmiddels ruim 80 jaar ervaring! Als familiebedrijf kenmerken wij ons door betrokkenheid, hard werken, een no nonsens houding en humor. We zijn trots op onze geschiedenis maar denken altijd vooruit en blijven daarmee innoverend. Wij staan bekend als een gerenommeerd, innovatief Alkmaars bedrijf dat kwaliteit levert, iets waar wij natuurlijk zeer trots op zijn!

Het is ons een doel om ten alle tijden kwaliteit en goede service te leveren tegen een scherpe prijs. De service bestaat niet alleen uit onze steengoede service monteurs, maar ook omdat wij altijd bereid zijn om met je mee te denken. Met persoonlijke aandacht nemen wij de tijd om de meest passende oplossing te bieden voor jouw behoeften.

Onze klantenkring is zeer stabiel en divers. Het bestaat o.a. uit particulieren, bedrijven, fabrieken en woningbouw verenigingen. Ook werken wij zeer intensief samen met aannemers en diverse winkelketens zoals Nelson schoenen, Lucardi en Zeeman. En als echte Alkmaarder kan ook Marco Borsato niet ontbreken in onze klantenkring. 

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

, Over Lichér, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.