Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Lichér is uw partner!

Lichér installatietechniek is uw partner als het gaat om het optimale binnenklimaat in uw supermarkt. Binnen de detailhandel hebben wij in de laatste 80 jaar veel ervaring opgedaan en kunnen wij stellen dat Lichér een lange en succesvolle geschiedenis heeft als het gaat om installatietechniek binnen de detailhandel. Denkt u hierbij aan grote internationale ketens, landelijke ketens en zelfstandige winkeliers. Door deze uitgebreide ervaring weten wij bij Lichér maar al te goed dat snel en efficiënt werken van groot belang is binnen de detailhandel. Natuurlijk zorgen wij voor een goedwerkende en duurzame installatie. Mochten zich tóch stroming voordoen, dan staan wij 24/7 voor u klaar!

Maatwerk door onze experts

Maatwerk welke wij naadloos kunnen laten aansluiten op uw supermarkt (keten). Met speciale montageteams hebben wij de beschikking over eigen transportmogelijkheden voor een snelle toevoer van materialen om binnen korte tijd installaties te realiseren. Wij zijn gewend om binnen een strakke planning een kwalitatief hoogwaardige installatie af te leveren. Voor de detailhandel hebben wij veel specifieke producten op voorraad waarmee wij tegen zeer concurrerende prijzen kunnen leveren en installeren.

Kortom; u kunt op ons rekenen!

Duurzaamheid

Lichér heeft duurzaamheid, als van zelfsprekerd, hoog in het vaandel staan. Daarom kiezen wij bewust voor installaties met een lange levensduur die gebruik maken van minder vervuilende materialen. Wij bieden u een scherpe aankoopprijs en houden ook rekening met TCO. TCO houdt in dat uw installatietechniek een langere levensduur heeft, lagere energiekosten verbruikt en bijdraagt aan een gezonde leefomgeving.

  • Installatie ook mogelijk buiten openingstijden
  • Altijd een aanpak op maat
  • 24/7 beschikbaar bij storing
, Utiliteitsbouw, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.