Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Lichér installatietechniek ondersteunt u bij het realiseren van een optimaal binnenklimaat. Schoolgebouwen kenmerken zich door de grote diversiteit aan ruimtes met vaak multifunctionele doelen. Van leslokaal tot aula en van lesgeven tot feestavond, de ruimtes moeten aan veel eisen voldoen. Bij Lichér denken wij graag met u mee en zorgen wij voor een optimale werking van de installatietechniek. Wij garanderen u de optimale balans tussen comfort, multifunctionaliteit en besparing. Zowel voor nieuwbouw als renovatie kunt u rekenen op ons vakmanschap.

Lichér weet wat belangrijk is binnen het onderwijs. Tijdens lesuren wil men geen hinder ondervinden van de techniek of onze vakmannen. Lichér is daarom flexibel en werkt efficiënt, aangepast op de les- en vakantieroosters.

Duurzaamheid

Lichér heeft duurzaamheid, als van zelfsprekerd, hoog in het vaandel staan. Daarom kiezen wij bewust voor installaties met een lange levensduur die gebruik maken van minder vervuilende materialen. We realiseren ons dat de installatietechniek drukt op de (beperkte) budgetten binnen het onderwijs. Daarom bieden wij u scherpe aanvangskosten en houden ook rekening met TCO. TCO houdt in dat uw installatietechniek een langere levensduur heeft, lagere energiekosten verbruikt en bijdraagt aan een gezonde lesomgeving.

  • Installatie ook mogelijk buiten lesuren
  • Altijd een aanpak op maat
  • 24/7 beschikbaar bij storing
, Onderwijs, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.