Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Frisse lucht belangrijk!

Regelmatig verse, frisse lucht is belangrijk voor de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers. Zijn er in uw bedrijfsruimte beperkt mogelijkheden voor natuurlijke ventilatie? Dan kunt u er voor kiezen om een mechanische ventilatie, een warmtestuwing installatie of een lichtbehandelingssysteem aan te leggen. Goede ventilatie betekent gezondere medewerkers!

Wat is een WTW-ventilatie?

Een WTW-ventilatie is een ventilator waarbij vuile lucht afgevoerd wordt en schone lucht aangevoerd. Een WTW ventilatie is een afkorting voor warmterugwin ventilatie. WTW ventilatie is een duurzaam ventilatiesysteem waarbij een warmtewisselaar de warmte van de binnenlucht gebruikt om koude buitenlucht te verwarmen voordat het je huis ingeblazen wordt. Het resultaat is dat de lucht binnen minder sterk verwarmd hoeft te worden door je CV-ketel of andere verwarmingsbron én je huis wordt voorzien van gezonde buitenlucht. De aangevoerde lucht gaat door een wtw filter die fijnstof uit de lucht filtert. Vervolgens wordt de schone lucht via de ventilatiebuizen terug de woning ingeblazen en de vervuilde lucht afgevoerd.

Installatie

Overweegt u een nieuw ventilatiesysteem? Of wilt u onderhoud aan uw bestaande installatie? Dan komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Met de brede ervaring en kennis van onze vakmannen kunnen wij u een passende oplossing bieden.

Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw bedrijfspand. Wij installeren en onderhouden klimaat-installaties voor vele opdrachtgevers. Met speciale montageteams hebben wij de beschikking over eigen transport mogelijkheden voor een snelle toevoer van materialen om binnen korte tijd installaties te realiseren. Wij zijn gewend om binnen een strakke planning een kwalitatief hoogwaardige installatie af te leveren.

Onderhoud

Het onderhouden van uw ventilatiesysteem is zeer belangrijk voor een optimale werking en een gezond luchtklimaat. Bij onderhoud moet u denken aan het vervangen van de filters, onderhoud aan de ventilatie box en het reinigen van de luchtkanalen. Vervuilde luchtkanalen hebben een negatieve invloed op de kwaliteit van de lucht. Om een goede kwaliteit te behouden wordt aangeraden om de kanalen eens in de vijf jaar te laten reinigen. Wilt u meer informatie over het onderhoud van uw ventilatie? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

  • Betere hygiëne in uw bedrijfspand
  • Beter voor de gezondheid van uw personeel
  • Goed onderhoud = verlaging energieverbruik
, Ventilatie, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.