Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Advies op locatie

Als totaalinstallateur met ruim 80 jaar ervaring kunt u op ons rekenen. Ons doel is om u een compleet, duurzaam advies te geven tegen concurrerende prijzen. Wij werken de installatieplannen volledig voor u uit. Dit doen wij voor nieuwbouw, bestaande bouw en renovaties. Elk installatieplan vraagt om maatwerk en u kunt gedurende het gehele proces rekenen op ons advies. Voor een optimaal airco advies op locatie  kunt u ons het beste in een vroeg stadium inschakelen. Zo kunnen de installaties volledig geïntegreerd worden in het ontwerp.

Ons advies vindt altijd plaats op uw locatie, zo kunnen zowel kennis maken met u als uw gebouw.

Airco advies op locatie
Een airco advies op locatie is snel en efficiënt.  We starten met een inventarisatie van uw wensen. Direct bespreken wij met u de mogelijkheden van uw wensen. En omdat wij op locatie aanwezig zijn kunnen wij een inschatting maken van de het kostenplaatje. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent. Uiteraard betreft het nog een inschatting en sturen wij u op korte termijn een uitgebreide offerte indien gewenst. Met onze jarenlange ervaringen kan Lichér installatietechniek op locatie een passend advies geven. Omdat wij veel verschillende ruimtes hebben voorzien van het juiste binnenklimaat kunnen wij deze kennis inzetten voor het maken van het juiste advies voor u.

Wenst u een verbetering of vervanging van een bestaande installatie? Dan komen wij ook graag bij u langs voor een advies op locatie. We maken een inschatting van uw huidige installatie en beoordelen samen met u wat de mogelijkheden zijn. Duurzaamheid is voor ons een belangrijk speerpunt. Bij een advies op locatie bekijken wij daarom ook of het mogelijk is om een onderdeel van uw bestaande installatie te recyclen. Uiteraard met inachtneming van de veiligheid en de geldende regels.

Vrijblijvend advies op locatie
Wanneer wij bij u langs komen voor een airco advies op locatie is dit een vrijblijvend advies. Naast dat dit een service is voor u doen wij dit ook omdat wij er zeker van willen zijn dat wij de kwaliteit kunnen leveren waar wij voor staan. Een airco advies op locatie is dus vrijblijvend en van hoge kwaliteit.

Aan de slag!
Na een airco advies op locatie werken wij een gedetailleerde offerte voor u uit, na acceptatie gaan wij voor u aan de slag. Onze vakmannen zorgen er voor dat uw wensen kwalitatief goed en binnen uw strakke planning worden uitgevoerd. Om u een indruk te geven van onze ervaring delen wij graag een van onze recente samenwerkingen. Ook bij deze partner zijn wij uiteraard eerst langs geweest voor een airco advies op locatie.

Advies op maat voor Lucardi
Lucardi is een van onze vaste klanten. Inmiddels hebben wij meerdere vestigingen voorzien van duurzame binnenklimaat apparatuur. Begin 2021 heeft Lucardi een nieuwe conceptstore gelanceerd in de Mall of The Netherlands, een hypermodern nieuw winkelcentrum. Het vernieuwede concept daagde ons uit om de meest duurzame en innoverende installaties te installeren. De uitdaging op deze locatie was het creëren van het juiste binnenklimaat dat afgestemd is op het binnenklimaat van het winkelcentrum. Ook moest de oplevering afgestemd worden op de opening van het winkelcentrum. Na een vrijblijvend airco advies op locatie hebben wij de winkel voorzien van een Airconditioning van Mitsubishi Heavy Industries, WTW-unit van Zehnder ComfoAir, volgens de BREEAM voorschriften van het winkelcentrum, een riool installatie, sanitaire installatie en waterlekdetectie van Aqualeak Detection.

Kortom, een compleet pakket volgens de nieuwst duurzame voorschriften. Hier vind je meer van onze recente projecten. We zijn trots op onze lange geschiedenis maar kijken altijd vooruit en geven u een advies volgens de nieuwste ontwikkelingen.

Lichér is uw partner!

Lichér installatietechniek is uw partner als het gaat om het optimale binnenklimaat in uw bedrijf. Binnen de detailhandel hebben wij in de laatste 80 jaar veel ervaring opgedaan en kunnen wij stellen dat Lichér een lange en succesvolle geschiedenis heeft als het gaat om installatietechniek binnen de detailhandel. 

Maatwerk voor onze experts

Aanvraagformulier


  Waarom kiezen voor Lichér?

  Sinds 1937

  Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

  STEK Gecertificeerd

  STEK-Duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

  24/7 Servicedienst

  Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.