Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Airconditioning Industrie

Bent u opzoek naar de optimale klimaatbeheersing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze brede ervaring kunnen wij iedere ruimte voorzien van een prettig werkklimaat. Van winkelpanden tot fabriekshallen en van magazijnen tot werkplaatsen, wij denken graag met u mee. Airconditioning industrie of klimaatbeheersing kan verschillende doelen dienen. Denkt u hierbij aan bewerken van food en non-food producten, een geautomatiseerd werksysteem of een prettig werkklimaat voor medewerkers. Het kiezen van de juiste airconditioning voor uw situatie is mogelijk complex. Een advies van de juiste installaties is daarom noodzakelijk om voor u een voordelige investering met minimale onderhoudskosten mogelijk te maken.

, Airconditioning Industrie, Licher - Installatietechniek

Advies airconditioning industrie
Om u een juist en volledig advies te kunnen geven komen onze experts graag bij u langs. Samen met u bekijken wij de ruimte, of nieuwbouwplannen, en maken wij een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Bij Lichér investeren wij graag tijd een aandacht aan het maken van een passend advies. Want wij geloven er in dat een gedegen advies resulteert in de beste oplossing voor uw industrie, zonder verrassingen achteraf.

 • Wij brengen uw wensen in kaart
 • Bekijken samen uw pand of nieuwbouwplannen
 • Uitgebreide berekening van de mogelijkheden
 • Vast stellen juiste koelcapaciteit
 • Aanbod tegen concurrerende prijzen.

Kortom na ons advies weet u waar u aan toe bent en welke concurrerende prijs wij u kunnen bieden voor een airconditioning in uw industrie.

Vrijblijvend adviesgesprek op maat voor een airconditioning in de industrie?


Airconditioning industrie: feiten op een rij.
Vanuit klantervaringen vertellen wij u graag de voordelen en feiten van een aircosysteem van Lichér.

 • Prettige werksfeer door de juiste temperatuur en luchtvochtigheid
 • Optimale werkomstandigheden
 • Verhoging productiviteit medewerkers en apparatuur
 • Langere levensduur apparatuur
 • Behouden van optimaal en veilig klimaat in de foodsector
 • Goede isolatie en ventilatie in industriële ruimtes
 • Werken volgens de geldende veiligheidswetgeving

Energie-investeringsaftrek
Voor een airconditioning in een industriële omgeving kunt u in aanmerking komen voor de energie-investeringsaftrek. De ontwikkeling van aircosystemen is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. Door de doorontwikkeling is het inmiddels de norm dat de airconditioning naast koelen ook kan verwarmen. Hiermee spaart u CO2 uit omdat verwarmen met uw CV installatie niet meer of verminderd nodig zal zijn. Naast het voordeel vanuit de overheid zullen uw jaarlijkse verbruikskosten ook dalen omdat de systemen steeds energiezuiniger worden. Wij bieden u standaard een onderhoudscontract aan waarbij wij het onderhoud van uw installatie uit handen nemen, hiermee verlengt u de levensduur en krijgt u een duidelijk inzicht in de onderhoudskosten. Bij een airconditioning in de industrie is dit onderhoud van groot belang omdat er vaak gewerkt wordt in vervuilde ruimtes.

Expertise airconditioning industrie
Airconditioning industrie vergt een andere expertise dan een airco bij u thuis. De ruimtes zijn vaak groter, anders ingedeeld en er zijn vaak diverse wensen voor een prettig werkklimaat. De ervaring die wij in onze lange geschiedenis hebben opgedaan komt daarbij goed van pas om u een passend advies te geven voor een airconditioning in de industrie. De diversiteit van ons klantenbestand heeft ons de ervaring gegeven die wij in zetten om ook u te voorzien van de meest passende oplossing.

Kiest voor een airconditioning van Lichér? Dan bieden wij u een eerlijk advies inclusief professionele installatie, onderhoud en reparatie.