Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Installatietechniek binnen de zorg

In een ziekenhuis of zorginstelling is de techniek van levensbelang. Bij Lichér begrijpen we dit belang als geen ander en zorgen voor vakmannen die kennis heeft van de techniek en uw branche. Alle installaties moeten optimaal functioneren 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij alle beslissingen zullen wij de factoren van (patiënt)veiligheid en continuïteit hoog prioriteren.

Zekerheid voorop

Wij hoeven u niet te vertellen dat een zorginstelling nóóit zonder stroom kan komen te zitten. De ruimtes zijn 24/7 in gebruik en medische apparaten mogen nooit uitvallen. Daarom is nauwkeurige planning en duidelijke afspraken van zeer groot belang. Bij Lichér zijn we flexibel en doen wij de werkzaamheden op de momenten dat de zorg het toelaat. Vanzelfsprekend kunt u er op rekenen dat er een gedegen en betrouwbare noodinstallatie aanwezig is, waar u 100% op kunt vertrouwen.  En onze vakmannen? Die zijn professioneel, zorgvuldig en werken keihard.

Met speciale montageteams hebben wij de beschikking over eigen transportmogelijkheden voor een snelle toevoer van materialen om binnen korte tijd installaties te realiseren. Wij zijn gewend om binnen een strakke planning een kwalitatief hoogwaardige installatie af te leveren.

Duurzame oplossingen

Lichér heeft duurzaamheid, als van zelfsprekerd, hoog in het vaandel staan. Daarom kiezen wij bewust voor installaties met een lange levensduur die gebruik maken van minder vervuilende materialen. We realiseren ons dat de installatietechniek drukt op de (beperkte) budgetten binnen de zorg. Daarom houden wij de aanvangskosten laag en houden wij ook rekening met TCO. TCO houdt in dat uw installatietechniek een langere levensduur heeft, lagere energiekosten verbruikt en bijdraagt aan een gezonde zorgomgeving.

  • 24/7 paraat bij storingen
  • Veiligheid en continuïteit altijd op één
  • Installatie op moment die u schikken
  • Altijd een aanpak op maat
, Zorg, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.