Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Lichér is uw partner!

Lichér installatietechniek is uw partner als het gaat om het optimale binnenklimaat in uw bedrijf. Binnen de detailhandel hebben wij in de laatste 80 jaar veel ervaring opgedaan en kunnen wij stellen dat Lichér een lange en succesvolle geschiedenis heeft als het gaat om installatietechniek binnen de detailhandel. Denkt u hierbij aan grote internationale ketens, landelijke ketens en zelfstandige winkeliers. Door deze uitgebreide ervaring weten wij bij Lichér maar al te goed dat snel en efficiënt werken van groot belang is binnen de detailhandel. (Her)opening van uw zaak? Wij zullen er altijd voor zorgen dat uw installatietechniek optimaal werkt en u volgens planning kan openen. Natuurlijk zorgen wij voor een goedwerkende en duurzame installatie. Mochten zich tóch storingen voordoen, dan staan wij 24/7 voor u klaar!

Maatwerk door onze experts

Maatwerk welke wij naadloos kunnen laten aansluiten op het specifieke winkel-concept. Wij installeren en onderhouden klimaat-installaties voor vele opdrachtgevers.  Met speciale montageteams hebben wij de beschikking over eigen transportmogelijkheden voor een snelle toevoer van materialen om binnen korte tijd installaties te realiseren. Wij zijn gewend om binnen een strakke planning een kwalitatief hoogwaardige installatie af te leveren. Voor de detailhandel hebben wij veel specifieke producten op voorraad waarmee wij tegen zeer concurrerende prijzen kunnen leveren en installeren.

Kortom; u kunt op ons rekenen!

Samenwerkingen

Voor onder anderen onderstaande winkels of ketens verzorgen wij planmatig het onderhoud en staan altijd paraat ingeval van eventuele storingen. Tevens verzorgen wij nieuwe installaties voor airconditioning, verwarming, ventilatie en/of sanitaire installaties.
> Nelson Schoenen (landelijk)
> Lucardi Juweliers (landelijk)
> ECCO Schoenen (landelijk)
> Zeeman TextielSupers (Nederland & Duitsland)
> BENU Apotheek

Energie-investeringsaftrek (EIA)

De EIA is een fiscale aftrekregeling. De regeling biedt direct financieel voordeel aan ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Naast de afschrijving mag u van deze investeringen een extra bedrag aftrekken van de winst. Voor 2020 is de aftrek 45%. Om gebruik te maken van de EIA regeling moet u aan de volgende voorwaarden voldoen;

  • Het bedrag aan energie-investeringen is minimaal € 2.500 per bedrijfsmiddel.
  • Het bedrijfsmiddel is niet eerder gebruikt.
  • Het bedrijfsmiddel staat op de zogenoemde energielijst. U kunt de energielijst downloaden van de internetsite van RVO.nl.
  • U kunt voor hetzelfde bedrijfsmiddel geen energie-investeringsaftrek én milieu-investeringsaftrek tegelijk krijgen.
, Detailhandel, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.