Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Duurzaam, duurzamer, duurzaamst!

In de winter een comfortabel warme werkruimte en in de zomer prettige verkoeling. Wij snappen dat het voor u belangrijk is dat uw bedrijfspand het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat heeft. Met een warmtepomp voor uw bedrijf in combinatie met vloerverwarming of wandverwarming kan dit ook duurzaam.

De  manier om uw ruimtes duurzaam te verwarmen en/of te koelen nemen in rap tempo toe. Maar welke oplossing is nu het meest passend in uw situatie en levert u het de meeste besparing op? Dat bepalen wij graag samen met u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Lichér heeft duurzaamheid, als van zelfsprekerd, hoog in het vaandel staan. Daarom kiezen wij bewust voor installaties met een lange levensduur die gebruik maken van minder vervuilende materialen. Wij bieden u een scherpe aankoopprijs en houden ook rekening met TCO. TCO houdt in dat uw installatietechniek een langere levensduur heeft, lagere energiekosten verbruikt en bijdraagt aan een gezonde leefomgeving.

  • Installatie ook mogelijk buiten openingstijden
  • Altijd een aanpak op maat
  • 24/7 beschikbaar bij storing
 

Energie-investeringsaftrek (EIA)

De EIA is een fiscale aftrekregeling. De regeling biedt direct financieel voordeel aan ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Naast de afschrijving mag u van deze investeringen een extra bedrag aftrekken van de winst. Voor 2020 is de aftrek 45%. Om gebruik te maken van de EIA regeling moet u aan de volgende voorwaarden voldoen;

  • Het bedrag aan energie-investeringen is minimaal € 2.500 per bedrijfsmiddel.
  • Het bedrijfsmiddel is niet eerder gebruikt.
  • Het bedrijfsmiddel staat op de zogenoemde energielijst. U kunt de energielijst downloaden van de internetsite van RVO.nl.
  • U kunt voor hetzelfde bedrijfsmiddel geen energie-investeringsaftrek én milieu-investeringsaftrek tegelijk krijgen.
, Warmtepompen, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.