Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Luchtvochtigheid

Een belangrijk aspect bij een zwembad is de luchtvochtigheid. Door het temperatuurverschil tussen het water en de omgeving kan de luchtvochtigheid snel oplopen. Met het plaatsen van de juiste apparatuur voor de behandeling van de lucht, weet u zeker dat u een prettige en veilige zwemomgeving creëert. Door effectieve luchtbehandeling en ontvochtiging voorkomen we schimmels en creëren we dus een gezondere omgeving voor uw zwemklanten.

Betrouwbaarheid van de installatie is van groot belang om een prettige zwemervaring voor uw klanten te kunnen garanderen. Bij de installatie is vakmanschap daarom zeer belangrijk. Lichér bestaat al ruim 80 jaar en heeft in al die jaren vele projecten succesvol afgerond.

Duurzaamheid

Lichér heeft duurzaamheid, als van zelfsprekerd, hoog in het vaandel staan. Daarom kiezen wij bewust voor installaties met een lange levensduur die gebruik maken van minder vervuilende materialen. Wij bieden u scherpe aanvangskosten en houden ook rekening met TCO. TCO houdt in dat uw installatietechniek een langere levensduur heeft, lagere energiekosten verbruikt en bijdraagt aan een gezonde zwemomgeving. Kortom: installaties die op termijn energie bersparen en minder onderhoud vragen.

  • Installatie ook mogelijk buiten openingstijden
  • Altijd een aanpak op maat
  • 24/7 beschikbaar bij storing

Energie-investeringsaftrek (EIA)

De EIA is een fiscale aftrekregeling. De regeling biedt direct financieel voordeel aan ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Naast de afschrijving mag u van deze investeringen een extra bedrag aftrekken van de winst. Voor 2020 is de aftrek 45%. Om gebruik te maken van de EIA regeling moet u aan de volgende voorwaarden voldoen;

  • Het bedrag aan energie-investeringen is minimaal € 2.500 per bedrijfsmiddel.
  • Het bedrijfsmiddel is niet eerder gebruikt.
  • Het bedrijfsmiddel staat op de zogenoemde energielijst. U kunt de energielijst downloaden van de internetsite van RVO.nl.
  • U kunt voor hetzelfde bedrijfsmiddel geen energie-investeringsaftrek én milieu-investeringsaftrek tegelijk krijgen.
, Zwembaden, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.