Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Alle expertise in huis

Lichér heeft al ruim 80 jaar ervaring in het adviseren en installeren van sanitair voor zakelijke klanten. Sanitair voor toiletgroepen, badkamers, kleed- en wasruimtes, en douchevoorzieningen kunnen wij leveren en installeren. Grote (verbouw)plannen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor de tekeningen inclusief alle nodige maatvoeringen en details.

Vaak gaan aanleg en renovatie van verwarming en luchtbehandeling gepaard met werkzaamheden aan sanitair, leidingwerk, elektra en onderhoud. De vakmannen van Lichér beschikken over alle nodige disciplines om een complete installatie te realiseren.  Hierdoor is een nauwkeurige planning en uitvoering mogelijk en heb je één vast aanspreekpunt tijdens de volledige installatie.

Veiligheid

Als erkend installateur zijn wij op de hoogte van alle normen en eisen voor een schone en veilige watervoorziening. Hierbij moet u denken aan een terugstroombeveiliging wat voorkomt dat verontreinigd water kan terugstromen in het schone (drink)water. Of aan een wamwatersysteem wat voorkomt dat warmwater terugstroomt in de koud water leiding wat preventief werkt tegen legionella. 

, Sanitair, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.