Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Er zijn veel mogelijkheden om het binnenklimaat van uw bedrijfshal optimaal te reguleren. Welke optie voor uw bedrijf het meest passend is, is afhankelijk van het type bedrijfshal en wensen qua temperatuur. Staat er veel apertuur in uw ruimte? Dan zult u meer behoefte hebben aan verkoeling. Staat uw deur altijd open? Dan heeft u bijvoorbeeld meer behoefte aan een constante binnentemperatuur. Met onze jaren lange ervaring kunnen wij u voorzien een passend advies voor uw situatie.

Belangrijke factoren

  • Hoe groot is uw bedrijfshal?
  • Is er een groot verschil tussen uw grootste en kleinste ruimte?
  • Hoeveel personeel werkt er in de ruimte?
  • Hoe goed is de ruimte geïsoleerd?
  • Wat staat er in uw ruimte?

Maatwerk door onze experts

Maatwerk welke wij naadloos kunnen laten aansluiten op uw specifieke bedrijfshal. Wij installeren en onderhouden klimaat-installaties voor vele opdrachtgevers. Met speciale montageteams hebben wij de beschikking over eigen transportmogelijkheden voor een snelle toevoer van materialen om binnen korte tijd installaties te realiseren. Wij zijn gewend om binnen een strakke planning een kwalitatief hoogwaardige installatie af te leveren. Wij hebben veel producten op voorraad waarmee wij tegen zeer concurrerende prijzen snel kunnen leveren en installeren.

Duurzaamheid

Lichér heeft duurzaamheid, als van zelfsprekerd, hoog in het vaandel staan. Daarom kiezen wij bewust voor installaties met een lange levensduur die gebruik maken van minder vervuilende materialen. Wij bieden u scherpe aanvangskosten en houden ook rekening met TCO. TCO houdt in dat uw installatietechniek een langere levensduur heeft, lagere energiekosten verbruikt en bijdraagt aan een gezonde lesomgeving.

Energie-investeringsaftrek (EIA)

De EIA is een fiscale aftrekregeling. De regeling biedt direct financieel voordeel aan ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Naast de afschrijving mag u van deze investeringen een extra bedrag aftrekken van de winst. Voor 2020 is de aftrek 45%. Om gebruik te maken van de EIA regeling moet u aan de volgende voorwaarden voldoen;

  • Het bedrag aan energie-investeringen is minimaal € 2.500 per bedrijfsmiddel.
  • Het bedrijfsmiddel is niet eerder gebruikt.
  • Het bedrijfsmiddel staat op de zogenoemde energielijst. U kunt de energielijst downloaden van de internetsite van RVO.nl.
  • U kunt voor hetzelfde bedrijfsmiddel geen energie-investeringsaftrek én milieu-investeringsaftrek tegelijk krijgen.
, Bedrijfshallen, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.