Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Beste airco 2021

Ben jij op zoek naar de beste airconditioning 2021? Dan ben vertellen wij je graag waar je op moet letten en wat belangrijke trends zijn in 2021. Het kwik is weer aan het stijgen, net als de aanvragen voor airco’s. Airco’s worden steeds energiezuiniger en geavanceerder. We vertellen je graag meer over de beste airco 2021.

Het koelen van woningen zal in 2021 zijn stijgende lijn voortzetten. Door de toename van het aantal airco’s in Nederland zijn de eisen, voor met namen de geluidsproductie, ook toegenomen. In 2021 zullen er stillere airco’s op de markt verschijnen die voldoen aan de vernieuwde eisen. Naast de geluidseisen is ook duurzaamheid nog steeds zeer belangrijk. Dus een airco moet een lange levensduur hebben en niet te veel energie verbruiken. We zien daarnaast ook steeds meer vraag naar slimme apparatuur. Een slimme airco is op afstand bestuurbaar, bijvoorbeeld door een app op je telefoon. Daarnaast kan een slimme airco zelf in-en uit schakelen.

beste airco 2021, Beste airco 2021, Licher - Installatietechniek

Waar moet een airco in 2021 volgens ons aan voldoen?

  • Geluidseisen
  • Lange levensduur
  • Laag in verbruik
  • Slimme functies

Wat de beste airconditioning 2021 voor jou is, is afhankelijk van jouw wensen. Doormiddel van onderstaande stappenplan kan je de best passende airco kiezen voor jou.

Capaciteit

De capaciteit bepaald hoeveel vierkante meter je kan koelen met de airco. Bepaal vooraf dus het aantal vierkante meter van de ruimte. Weet je niet zeker hoeveel capaciteit je nodig hebt? Kies dan altijd voor iets meer capaciteit. Natuurlijk kunnen wij hier ook een passend advies voor geven.

Geluidsniveau

Zoals al eerder genoemd is het geluidsniveau van airco in 2021 een belangrijk punt. Er worden vanuit de overheid meer eisen gesteld aan de maximale geluidsniveau om overlast voor omwonende te verminderen. Wil je voldoen aan de nieuwste eisen? Kijk dan voor aanschaf naar de actuele eisen op de website van de overheid. Kies je er voor om een airco door ons te laten plaatsen? Dan kan je er natuurlijk vanuit gaan dat wij dit doen volgens de geldende normen.

Verbruik

Is duurzaamheid voor jou belangrijk? Wees je dan bewust van het energieverbruik en de levensduur van je nieuwe airco. Een airco kan dan duurder zijn in aanschaf, maar zal je uiteindelijk minder kosten in onderhoud en energiekosten. 

Extra mogelijkheden

Extra functies op je airco zullen niet essentieel zijn, kunnen voor de juiste keuze wel doorslaggevend zijn. Denk hierbij aan de beschikking van een afstandsbediening of app. Ook kan het voor jou van toegevoegde waarde zijn dat de airco naast koelen ook kan verwarmen. 

Naast dit stappenplan adviseren wij je om altijd klantreviews te lezen. Immers zijn de gebruikers de beste ervaringsdeskundigen. Er zijn via google veel onafhankelijke reviews te vinden van elk airco type. 

Als je alle nodige informatie hebt verzameld kan je beginnen met een prijsvergelijking van de meest geschikte airco’s. Zo bepaal je de beste airco 2021 voor de voordeligste prijs. Omdat wij een grote voorraad airco’s hebben kunnen wij deze aanbieden voor een concurrerende prijs en met een korte levertijd. Wij geven je graag een vrijblijvend advies over de beste airco 2021 zodat jij de komende jaren verzekerd bent van de best passende airco voor jouw woning. 

Let op! Ondanks de korte levertijden is er door extreme drukte op dit moment wel een wachttijd voor installatie. Wees dus op tijd met je bestelling om verzekerd te zijn van een koele woning deze zomer. 

De beste airco 2021 koop je bij Lichér!