Verwarming


Verwarm goed en zuinig
Verwarmen kan maar op één manier, goed en zuinig! En dat kunnen we inmiddels wel na bijna 75 jaar.
Met onze prijzen kunnen we ons prima meten aan iedere prijsvechter met dit verschil dat onze service wel hoog in het vaandel staat, getuige de eerste twee jaar een gratis all-in service contract bij aanschaf van een nieuwe HR cv-ketel.

Wij monteren cv-ketels, luchtverwarming, radiatoren, vloerverwarming, heaters, warmtepompen, heetwaterketels, luchtgordijnen, terrasverwarmers, warmwater boilers, combiketel enz.

We voeren bijna alle merken en kunnen U daardoor onafhankelijk adviseren. We weten wat wel en niet kan, of welk merk goed of slecht presteert. Ook op het gebied van garantie zijn niet alle fabrikanten even coulant. Laat ons U adviseren om tot de beste keus in uw situatie te komen.

Alle artikelen op onze website scoren in ieder geval positief hoog op bovenstaande punten.

Wilt u advies of een offerte op maat? U kunt telefonisch contact met ons opnemen of het online offerte formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op.

Leasen
Het blijft toch altijd een behoorlijke uitgave, wat niet iedereen zomaar beschikbaar heeft. U wilt toch niet uw vakantie opofferen voor een nieuwe ketel. Wij bieden daarom de mogelijkheid om te leasen of uitgesteld te betalen, op korte termijn kan het een goede oplossing zijn. In de lease periode bent flexibel en heeft daardoor uw maandlasten onder controle. Wij adviseren wel om de lease periode altijd zo kort mogelijk te houden om de rente te beperken. Let op, lenen kost geld.

Licher installatietechniek is gevestigd in Alkmaar Noord holland (N-H) Onze zakelijke en particuliere klanten bevinden zich voornamelijk in het HAL gebied (Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk) maar ook in Hoorn, Haarlem, Beverwijk, West Friesland, etc. kortom in heel Noord-Holland zijn wij uw loodgieter en installateur.
Landelijke dekking hebben we voor de retail markt.

Wij installaren uw cv Installatie of vervanging van uw verwarmingsketel voor grote en kleine centrale verwarming installaties. Ook loodgieterwerk, vloerverwarming, en onderhoud van uw cv ketel of combi ketel.

Wij onderhouden en vervangen alle merken cv-ketels zoals AWB, Bosch, Daalderop, Intergas, Itho, Nefit, Radson , Remeha, Vaillant en installeren radiatoren of een design radiator. Let op onze aanbieding cv ketels.

Kijkt U op onze pagina "Service en Onderhoud" voor de diverse abonnementen. Onze monteur onderhoud uw cvketel en helpt U om storingen te voorkomen.