Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Op zoek naar een radiator?

Lichér biedt een breed assortiment radiatoren aan. Van standaard paneelradiatoren tot de nieuwste designmodellen. Naast het uiterlijk van de radiator is de capaciteit natuurlijk minstens zo belangrijk, wij kunnen je hierover altijd een vrijblijvend advies geven, neem dus gerust contact met ons op. Uiteraard bieden wij de radiatoren aan tegen een vaste lage prijs, zoals je van ons gewend bent. Profiteer van deze lage prijzen en bestel je radiator simpel en snel in onze webwinkel.

Een radiator is een essentieel onderdeel van het verwarmingssysteem, extra vervelend als die niet meer naar wens functioneert. Dit komt bijvoorbeeld voor na een verbouwing waarbij de ruimte groter is geworden. Ook een nieuwe cv-ketel heeft effect op je bestaande radiatoren, dit heeft vaak te maken met de aanvoertemperatuur. Wij kunnen voor jouw situatie een berekening maken om de benodigde capaciteit te bepalen. Dit luistert nauw, want te weinig capaciteit is uiteraard niet goed, maar te veel capaciteit kan de balans tussen verschillende ruimtes ernstig verstoren. Als vuistregel voor de juiste capaciteit kan je de kubieke inhoud van een ruimte bereken en dit met de volgende waardes (Watt per m³) vermenigvuldigen. De uitkomst is een indicatie van de capaciteit voor die ruimte.

  • Woonkamer 65 Watt/per m³
  • Slaapkamer 55 Watt/per m³
  • Badkamer 70 Watt/per m³
  • Garage 40 Watt/per m³

Natuurlijk helpen we je graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kijk in onze webwinkel voor onze huidige voorraad radiatoren.

, Radiatoren, Licher - Installatietechniek
Alle radiator producten bekijken in onze webwinkel Naar webwinkel

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.