Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp zorgt voor een duurzame manier van verwarmen van jouw woning. De warmtepomp werkt samen met je cv-ketel, de hybride warmtepomp werkt op stroom. De warmtepomp zorgt voor een groot deel van de warmte in huis. De cv-ketel springt bij als dit nodig is en zorgt voor je warme water. Bij een hybride warmtepomp zijn de aanpassingen in de woning vaak minder ingrijpend dan bij de andere warmtepompen. Daarom is dit een veel gekozen duurzame optie.

De kosten van warmtepompen

De kosten van een warmtepomp verschillen per soort, denk aan grond, water en lucht warmtepompen. Hieronder geven we je een indicatie van de kosten per type warmtepomp. De terugverdientijd van een warmtepomp is sterk afhankelijk van het type en de isolatiestaat van jouw woning. Om je hierover een vakkundig advies te kunnen geven, komen wij graag bij je langs om jouw woning te bekijken.

Combi-deal

Een hybride warmtepomp is aan te sluiten op jouw huidige hr-ketel. Kies je er voor om gelijktijdig een nieuwe cv-ketel bij ons aan te schaffen? Dan doen wij je graag een vrijblijvend aanbod voor een combi-deal.

, Hybride warmtepomp, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.