Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Advies nodig of direct online aankopen?

Met steeds meer warme dagen in het jaar wordt de behoefte aan koeling steeds sterker. Wat is het een  verademing om tijdens een warme dag thuis te komen in een koel huis. Houd jij de temperatuur ook graag aangenaam thuis? Dan helpen wij je graag.
 
Lente- en zomerdagen zijn de laatste jaren warmer geworden in Nederland. Dit betekent dat in Nederland de vraag naar een constant comfortabel klimaat binnenshuis sterk is toegenomen. Lichér installatietechniek levert en installeert aircosystemen volledig naar jouw wensen. Omdat Lichér staat voor vakmanschap en kwaliteit bieden wij de mogelijkheid om onze airco’s inclusief montage te kopen, hiermee heb je gegarandeerd een optimale werking.
 
Bekijk onze airconditioning producten in onze webwinkel Airconditioning kopen

Adviesgesprek aanvragen

Wij komen graag bij je langs voor een offerte. We kijken samen naar de meest passende mogelijkheden in jouw woning. Zoek je naast verkoeling ook verwarming? Wist je dat 25% van de airco-aanvragen wordt geplaatst door mensen die geen verkoeling zoeken? Dat klinkt je wellicht ongewoon in de oren, maar veel van onze airco’s kunnen naast koelen óók verwarmen. Verwarming door een airco blijkt zelfs voordeliger te zijn dan uw CV-ketel. Bij de nieuwste airco’s kan het rendement oplopen tot 460%. En ter vergelijking, een gemiddelde HR CV-Ketel kent een rendement van maximaal 180%, tel uit uw winst!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze vakmannen. 

Aanvraagformulier