Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Airconditioning

Met steeds meer warme dagen in het jaar wordt de behoefte aan koeling steeds sterker. Wat is het een  verademing om tijdens een warme dag thuis te komen in een koel huis. Houd jij de temperatuur ook graag aangenaam thuis? Dan helpen wij je graag.

Lente- en zomerdagen zijn de laatste jaren warmer geworden in Nederland. Dit betekent dat in Nederland de vraag naar een constant comfortabel klimaat binnenshuis sterk is toegenomen. Lichér installatietechniek levert en installeert aircosystemen volledig naar jouw wensen. Omdat Lichér staat voor vakmanschap en kwaliteit bieden wij onze airco’s aan inclusief montage, hiermee ben je gegarandeerd van een optimale werking.

Advies

Wij komen graag bij je langs voor een offerte. We kijken samen naar de meest passende mogelijkheden in jouw woning. Zoek je naast verkoeling ook verwarming? Wist je dat 25%  van de airco-aanvragen wordt geplaatst door mensen die geen verkoeling zoeken? Dat klinkt je wellicht ongewoon in de oren, maar veel van onze airco’s kunnen naast koelen óók verwarmen. Verwarming door een airco blijkt zelfs voordeliger te zijn dan uw CV-ketel. Bij de nieuwste airco’s kan het rendement oplopen tot 460%. En ter vergelijking, een gemiddelde HR CV-Ketel kent een rendement van maximaal 180%, tel uit uw winst!

Vrijblijvend advies

Liever persoonlijk advies? Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze vakmannen.

, Airconditioning advies, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.