Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Airconditioning

Met steeds meer warme dagen in het jaar wordt de behoefte aan koeling steeds sterker. Wat is het een verademing om tijdens een warme dag thuis te komen in een koel huis. Houd jij de temperatuur ook graag aangenaam thuis? Dan helpen wij je graag.

Lente- en zomerdagen zijn de laatste jaren warmer geworden in Nederland. Dit betekent dat in Nederland de vraag naar een constant comfortabel klimaat binnenshuis sterk is toegenomen. Lichér installatietechniek levert en installeert aircosystemen volledig naar jouw wensen. Omdat Lichér staat voor vakmanschap en kwaliteit bieden wij onze airco’s aan inclusief montage, hiermee ben je gegarandeerd van een optimale werking. Wil je airco advies op locatie? Lees dan verder over ons airco advies op locatie. 

Airco advies op locatie

Wens je een airco advies op locatie? Dan komen wij graag bij je langs. We maken graag kennis met jou en je woning. Hiermee kunnen wij een inschatting maken van jouw wensen en je direct vertellen wat de mogelijkheden zijn. Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels veel airco’s geïnstalleerd in veel verschillende woningen. Daarom kunnen wij ook voor jouw woning direct de mogelijkheden inschatten. Tijdens een airco advies op locatie kunnen wij indien gewenst ook uw bestaande installaties beoordelen en je een complete offerte aanbieden. Mogelijk kan de nieuwe airco aangesloten worden op uw bestaande installatie of zijn er onderdelen die wij kunnen recyclen. Uiteraard met inachtneming van de veiligheid en geldende regels. 

Kortom een airco advies op locatie is meer dan alleen een airco advies.

De voordelen van aan airco advies op locatie is dat je snel weet waar je aan toe bent en meteen kennis maakt met onze vakmannen. Want naast kwaliteit en scherpe prijzen is een goed gevoel wat ons betreft minstens zo belangrijk.

Lichér installatietechniek komt graag bij je langs voor airco advies op locatie. We kijken samen naar de meest passende mogelijkheden in jouw woning. Zoek je naast verkoeling ook verwarming? Wist je dat 25% van de airco-aanvragen wordt geplaatst door mensen die geen verkoeling zoeken? Dat klinkt je wellicht ongewoon in de oren, maar veel van onze airco’s kunnen naast koelen ook verwarmen. Verwarming door een airco blijkt zelfs voordeliger te zijn dan uw CV-ketel. Bij de nieuwste airco’s kan het rendement oplopen tot 460%. En ter vergelijking, een gemiddelde HR CV-Ketel kent een rendement van maximaal 180%, tel uit uw winst! Een airco advies op locatie kan dus ook resulteren in een verduurzaming van je woning.

Vrijblijvend advies

Wil je airco advies op locatie? Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze vakmannen. Een airco advies op locatie is vrijblijvend en kosteloos.

, Airconditioning advies, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.