Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Vrijblijvend een passend advies

Steeds meer mensen kiezen er voor hun woning te verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Wat zijn de opties? En wat is het prijsverschil? Allemaal terechte vragen waar wij je graag bij van dienst zijn. Bij Lichér staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel, we willen jou dan ook voorzien van een passend advies, waarmee jij het meeste rendement kan behalen en passend bij jouw woning.  Wij kunnen je advies geven over diverse warmtepompen, zonneboilers en duurzame cv-ketels. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Waarom een warmtepomp?

Ben jij al klaar voor de toekomst? En wil je zonder gas je huis verwarmen? Dat is mogelijk met een warmtepomp. Met een rendement die kan oplopen tot 600%! Dit houdt in dat met 1 kW elektrische energie maar liefst 6 kW aan warmte kan worden geleverd. Een warmtepomp is interessant voor iedereen die geld wil besparen op de energienota, zelfvoorzienend wil zijn en het energielabel van zijn of haar woning wil verbeteren. De aanschaf van deze duurzame installatie begint wat ons betreft bij een vakkundig en eerlijk advies. Neem gerust contact met ons op, dan nemen wij samen jouw opties door.

  • Hoog rendement
  • Lagere energiekosten
  • Duurzaam
  • Subsidie mogelijkheden
  • Lange levensduur
 

Wat is een warmtepomp?

Er is voldoende warmte in onze omgeving om huizen en gebouwen te verwarmen. Denk aan de warmte uit de lucht, bodem of grondwater. Een warmtepomp maakt het mogelijk om deze warmte te ‘vangen’ en hiermee jouw woning te verwarmen. In een warmtepomp zit een vloeistof met een zeer laag kookpunt, ook wel een koudemiddel genoemd (dit zit bijvoorbeeld ook in je koelkast).  Dit middel gebuikt de warmtepomp om de temperatuur te verhogen, waarna jij je woning en eventueel kraanwater kan verwarmen. Omdat je elektriciteit gebruikt in plaats van gas, bespaart je op jouw gasrekening en wordt je CO2-uitstoot flink verlaagd.

, Warmtepomp advies, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.