Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

CV-Ketel Onderhoud Heerhugowaard

Zoekt u een betrouwbare partner voor het onderhouden van uw CV-ketel in Heerhugowaard en omgeving? Dan bent u bij Lichér aan het juiste adres! Als sinds 1937 werkt Lichér onder andere in Heerhugowaard. Onze lokale vakmannen zijn al jaren in vaste dienst en zullen voor u ook fungeren als vast gezicht voor het onderhoud van uw CV ketel. Met ruim 80 jaar ervaring in Heerhugowaard en omgeving staan wij inmiddels bekend als een gerenommeerd, innovatief bedrijf dat kwaliteit levert.

Jij blij, wij blij!

Voor CV-Ketel onderhoud in Heerhugowaard ben je zoals gezegd bij Lichér aan het juiste adres. Het is ons een doel om ten alle tijden goede service te leveren tegen een concurrerende prijs. De service bestaat niet alleen uit onze ervaren vakmensen, maar ook uit onze flexibiliteit. We denken altijd met je mee en kiezen de beste (en goedkoopste) oplossing voor jouw probleem, in overleg met jou. Met persoonlijke aandacht nemen wij de tijd om de meest passende oplossing te bieden voor jouw behoeften.

CV-ketel onderhoud in Heerhugowaard tegen een scherpe prijs

Je kan bij Lichér kiezen uit diverse abonnementen met verschillende prijzen. Op de eerste plaats willen we je voorzien van een abonnement met eerlijke en transparante afspraken. We zullen je een eerlijk advies geven over het passende abonnement. Zien wij op de korte termijn geen hoge kosten voor het onderhoud? Dan adviseren we het goedkoopste abonnement. Wil je 100% zekerheid en niet voor verrassingen komen te staan? Dan is het All-in abonnement inclusief €250 materiaalkosten een goede keuze voor jou.

Nieuwe CV met CV-ketel onderhoud Heerhugowaard?

Overweeg je een nieuwe CV-ketel aan te schaffen? Dan ben je uiteraard ook bij ons aan het juiste adres. Bij aankoop en montage van een nieuwe cv-ketel ontvang je standaard een GRATIS all-in onderhoudsabonnement voor 2 jaar.

CV-Ketel onderhoud in Heerhugowaard?

De voordelen van CV-ketel onderhoud in Heerhugowaard door Installatiebedrijf Lichér op een rij:

  • Lokaal en dus dichtbij, wel zo handig in het geval van storing
  • Duidelijke onderhoudscontracten
  • Door klanten beoordeeld met een 9,3!
  • Vaste, lokale, medewerkers die uw vaste aanspreekpunt zijn
  • Jaren lange ervaring in Heerhugowaard en omgeving
  • Kwaliteit en goede service tegen een scherpe prijs
  • 24/7 bereikbaar voor storingen en snel ter plaatsten

Lang verhaal kort, zoek jij een betrouwbare partner voor je CV-ketel onderhoud in Heerhugowaard?