Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Airco Kopen Noord Holland

Ben jij opzoek naar een airco in Noord Holland? Dan ben je bij Lichér aan het juiste adres.

Een airco in Noord Holland? Is dat wel nodig?

Al ruim 80 jaar zijn wij als installatiebedrijf actief in Noord Holland. Met name de laatste jaren is de installatie van airco’s enorm toegenomen. Door de warmere zomers zien mensen steeds meer het nut van verkoeling.

Natuurlijk kenmerkt onze mooie provincie zich door de duinen en het strand. Daarbij hoort ook vaak een verkoelende wind van zee die op warme dagen enorm welkom is. Toch is onze mooie provincie natuurlijk ook onderhevig aan temperatuurstijgingen. Een grote factor daarin is de toename van bebouwing en het verdwijnen van groen. Hierdoor wordt het warmer in de steden en kan de warmte moeilijker weg. Inmiddels kennen we het allemaal, de warmte kan enorm lang in je woning blijven hangen. Daarom zullen de airco’s niet meer alleen in de zuiden geïnstalleerd worden maar is een airco in Noord Holland ook steeds meer noodzakelijk.

Noord Holland is ons werkgebied en we kennen de omgeving daarom op ons duimpje. Onze lokale vakmannen zijn ook allemaal woonachtig in Noord Holland en dat betekent dat wij altijd dichtbij zijn, handig in het geval van storingen of andere acute zaken met uw installaties. Zoek jij een airco in Noord Holland? Maak dan gebruik van onze lokale service.

Verduurzamen met je airco

Naast verkoeling installeert een steeds grotere groep mensen een airco systeem om hun woning juist mee te verwarmen. Verwarming door een airco is voordeliger dan met uw CV-ketel. Bij de nieuwste airco’s kan het rendement oplopen tot 460%. En ter vergelijking, een gemiddelde HR CV-Ketel kent een rendement van maximaal 180%, reken maar uit! Zoek jij een airco in Noord Holland om je woning te verduurzamen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek aan huis.

Airco Noord Holland? Onze plus punten op een rij

  • Lokaal en dus dichtbij, wel zo handig in het geval van storing
  • Door klanten beoordeeld met een 9,3!
  • Vaste, lokale, medewerkers die uw vaste aanspreekpunt zijn
  • Jaren lange ervaring met airco in Noord-Holland
  • Kwaliteit en goede service tegen een scherpe prijs
  • 24/7 bereikbaar voor storingen en snel ter plaatsten