Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Winkel Ventilatie

Een winkel krijgt dagelijks veel verschillende bezoekers over de vloer. Natuurlijke ventilatie is soms beperkt mogelijk waardoor mechanische winkel ventilatie noodzakelijk is voor een prettig winkelklimaat. Vanuit de overheid is er bepaald hoeveel verse lucht er nodig is. Bij het maken van een offerte zullen wij rekeningouden met deze richtlijnen voor winkel ventilatie. Zo geldt bijvoorbeeld voor een winkelpand dat er minimaal een keer per uur de kubieke inhoud ververst moet worden.

Winkel ventilatie, Winkel Ventilatie, Licher - Installatietechniek

Het creëren van een prettig winkelklimaat is de laatste jaren complexer geworden. Mede door de aangescherpte eisen, grotere winkeloppervlaktes en meer apparaten die warmte produceren. Als winkeleigenaar wilt u een goed werkende klimaat installatie tegen lage kosten, dat begrijpen wij goed. Daarom denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. Wij zoeken daarbij de balans tussen eisen, wensen en kosten. Onze offerte zal gebaseerd zijn op een balans van die drie pijlers.

  • Eisen winkel ventilatie
    Vanuit de overheid moet een klimaatinstallatie voldoen een milieueisen en eisen voor de hoeveelheid frisse lucht per kubieke meter.
  • Wensen winkel ventilatie
    Maar u heeft als winkeleigenaar ook wensen. Denk hierbij aan het uiterlijk van de installatie. Wij streven naar de installatie van een systeem die past in uw winkelconcept. Dus geen onaantrekkelijke unit in het zicht van de klant.
  • Kosten winkel ventilatie
    Het kostenplaatje is wat ons betreft minstens zo belangrijk. Bij ons kunt u rekenen op een concurrerend aanbod zonder dat u concessies hoeft te doen aan de kwaliteit.

Onze vakmensen

Binnen de detailhandel hebben wij ruim 80 jaar ervaring met het aanleggen van winkel ventilatie. Deze vakkennis wordt van generatie op generatie doorgegeven. Ons personeel bestaat daarom uit echte vakmensen met jarenlange ervaring op zak en met de kennis van nu. Daarom zal uw winkel ventilatie altijd professioneel geadviseerd en geïnstalleerd worden. Natuurlijk met de nieuwste technologie!

Lees hier meer over ons bedrijf.

Winkel ventilatie, Winkel Ventilatie, Licher - Installatietechniek

Strakke deadlines

Bij Lichér installatietechniek zijn we gewend om installaties op te leveren binnen een strakke planning. We hebben veel producten standaard op voorraad waardoor we snel kunnen leveren en niet afhankelijk zijn van derden. Daarnaast zorgt een grote voorraad voor een lage prijs, wij hebben veel producten grootschalig ingekocht waardoor wij zeer concurrerende prijzen kunnen bieden. Met speciale montageteams hebben wij de beschikking over eigen transportmogelijkheden voor een snelle toevoer van materialen. Hierdoor kunnen wij binnen korte tijd installaties realiseren.

Bent u opzoek naar bedrijf dat kwalitatief goede en scherp geprijsde winkel ventilatie installeert? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.