Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

De 3 beste airco’s van 2021

Wat zijn de beste airco’s van 2021? Wij helpen je kiezen met onze meest verkocht top 3.

De vraag naar airco’s neemt steeds meer toe. Door de toename van de vraag komen er ook veel nieuwe airco’s op de markt. Er is zo veel keuze dat wij van onze klanten vaak horen dat zij door de bomen het bos niet meer zien. Daarom hebben wij deze overzichtelijke top drie voor je gemaakt, op naar verkoeling!

, De 3 beste airco’s van 2021, Licher - Installatietechniek

1. Mitsubishi Heavy Industries 2,0 kW

Dit is onze meest verkochte airco en niet zonder reden. Deze airco is ideaal voor het gebruik in bijna iedere slaapkamer. De Mitsubishi Heavy Industries wandmodellen zijn uitgerust met de nieuwste en meest innovatieve technieken op het gebied van airco systemen. Dit maakt deze airco een van de stilste, krachtigste en meest energie efficiënte airco’s welke op de markt te vinden zijn. Daarnaast is deze airco ook nog verrassend voordelig, kortom onze nummer 1.

, De 3 beste airco’s van 2021, Licher - Installatietechniek

2. LG Airconditioner 2,5kW

Deze airco heeft een meer vermogen en is dus goed in te zetten voor het verkoelen van grotere ruimtes. Wil jij een koele woonkamer deze zomer? De airco is bijzonder energiezuinig (A++) door middel van zijn inverter technologie en het R32 koelmiddel. Ben je op zoek naar een energiezuinige airco, dit is het!

, De 3 beste airco’s van 2021, Licher - Installatietechniek

3. Daikin Stylish

Wil je graag een stijlvolle airco die past in jouw interieur? Dan is de Daikin Stylish iets voor jou. Een nieuw, compact en stijlvol wandmodel, dat past in ieder interieur voor een maximaal comfort en een zeer laag energieverbruik (energielabel A+++ bij koelen én verwarmen). Nu verkrijgbaar in 4 uitvoeringen: wit, zilver, zwart en zwarthout.

Onze vakmannen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies.