Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Opzoek naar een airconditioning kantoor?

Heeft u de wens voor een airco kantoor? Dat begrijpen wij goed. Inmiddels hebben we allemaal in de gaten dat de zomers steeds warmer worden. Niets is zo vervelend als een warme werkplek. Dit komt de productiviteit van u en uw medewerkers niet ten goede. Een airconditioning op kantoor geeft u de mogelijkheid om productief en scherp te blijven en hele jaar lang.

Airconditioning kantoor, Opzoek naar een airconditioning kantoor?, Licher - Installatietechniek

Airconditioning kantoor, waarom?

Uit arbo onderzoek blijkt dat werkklimaat de belangrijkste factor is als het gaat om de productiviteit. Met de installatie van een airconditioning op kantoor heeft u zelf de controle over het perfecte werkklimaat. Naast de perfecte temperatuur kan een airco op kantoor ook de luchtvochtigheid en hoeveelheid frisse lucht optimaal houden wat zorgt voor een gezond werkklimaat. In een gezond werkklimaat zullen uw medewerkers of collega’s minder vaak ziek worden.  Door de aanwezige filters worden stof, schimmels en pollen verwijderd. Win, win, win dus!

Klimaatbeheersing of airconditioning kantoor?

Dat een airconditioning op kantoor enkel een koele werkruimte creëert is inmiddels verleden tijd. Natuurlijk is de verkoeling zeer welkom, maar wat dacht u van een prettig werkklimaat in de wintermaanden? Een klimaatbeheersingssysteem kan dit voor u regelen. De juiste temperatuur, luchtvochtigheid en frisse, gezonde lucht. Alles wordt geregeld door een installatie die u gemakkelijk zelf kunt bedienen. Kortom een systeem waarmee u het hele jaar een prettig werkklimaat voor uw werknemers of collega’s regelt wat de productiviteit zal vergroten. 

Zorgeloos genieten

Als u kiest voor een airco kantoor van Lichér dan kiest u meer dan een klimaatsysteem. Met onze jarenlange ervaring kiest u ook voor een betrouwbare partner voor de installatie en onderhoud van uw airco op kantoor. Een goed onderhouden airco op kantoor vraagt om vakkennis en regelmatig onderhoud. Naast een regelmatige onderhoudsbeurt kunt u ook kiezen voor (volledig) beheer op afstand. Het technische beheer van uw systeem regelen wij dan voor u. Onze vakmensen staan 24/7 tot uw beschikking en kunnen in het geval van calamiteiten snel ter plaatsen komen. Naast het feit dat u zorgeloos kunt genieten van een airco op kantoor zal de levensduur van de installatie ook verlengd worden. Door professioneel onderhoud zullen kleine mankementen eerder opgemerkt en verholpen worden. Dit scheelt in grote onderhouds- en reparatiekosten en verlengt de levensduur van uw installatie. 

Onze onderhoudscontracten zijn scherp geprijsd en voordelig. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bespreken wij de mogelijkheden graag met u. Dan maken onze vakmensen kennis met u en uw bedrijfspand waardoor wij een goede inschatting kunnen maken van de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een airconditioning op kantoor. 

Hier geven we u graag een indruk van onze eerdere projecten.

Airco kantoor, feiten op een rij

– Verkoeling vergroot de productiviteit

– Ook frisse, gezonde lucht binnen

– Klimaatbeheersing voor het hele jaarrond

– Onderhoud door vakmensen

– Technisch beheer mogelijk

– Zuinig en voordelig in gebruik

Wil je meer weten of uw specifieke mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een afspraak bij u op kantoor.