Direct contact of advies nodig? 072 511 74 02
072 5117 402

Waarom is onderhoud nodig?

Je warmtepomp heeft periodiek onderhoud nodig voor een blijvend goede en energiezuinige werking. Door regelmatig onderhoud verleng je ook de levensduur van je warmtepomp en ben je dus nóg duurzamer bezig. De veiligheid van je warmtepomp wordt ook regelmatig gecontroleerd, om vervelende situaties en bovendien gevaarlijke situaties te voorkomen. Geniet zorgeloos van jouw warmtepomp en besteed het onderhoud uit aan Lichér.

Wat doen we tijdens een onderhoudsbeurt?

De belangrijke functies van de warmtepomp worden gecontroleerd. De monteur controleert het overstortventiel en de koelmiddeltemperaturen. Daarnaast zorgt hij altijd voor een inspectie aan de wisselaars en zorgt voor de reiniging van waterfilters, vuilafscheiders en ventilatoren.

Warmtepomp onderhoud voor een eerlijke prijs

Je kan bij Lichér kiezen uit diverse abonnementen, passend bij jouw wensen en behoeften. Op de eerste plaats willen we je voorzien van een abonnement met eerlijke en transparante afspraken. Mocht een all-in abonnement in jouw geval niet passend zijn, dan adviseren wij je het basisabonnement. Wil je 100% zekerheid en niet voor verrassingen komen te staan? Dan is het All-in abonnement inclusief €250 materiaalkosten een goede keuze voor jou. 

Kijk voor onze scherp geprijsde warmtepompen hier.

, Warmtepomp onderhoud, Licher - Installatietechniek

Waarom kiezen voor Lichér?

Sinds 1937

Al sinds 1937 jouw vaste partij voor alle installatietechniek voor particulieren en bedrijven.

F-gassen gecertificeerd

F-gassen duurzaam gecertificeerd omdat wij kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid vooropstellen.

24/7 Servicedienst

Onze eigen servicedienst zorgt altijd voor het juiste onderhoud en uitstekende service.