Over Licher

Even voorstellen:

Licher Installatietechniekis opgericht op 1 februari 1937. We zijn een gerenomeerd en innoverend Alkmaars bedrijf met een zeer goede naam in Noord-Holland op bijna alle disciplines van de installatietechniek.

We hebben ons nieuwe pand betrokken aan de Ezelskoog 19 te Alkmaar. We waren uit ons jasje gegroeid op ons oude adres aan de Otterkoog en zijn op zoek gegaan naar een grotere lokatie. In ons nieuwe pand hebben we een volledig nieuw
magazijn van drie verdiepingen hoog ingericht,waardoor we dus bijna alles op voorraad hebben.

We streven er altijd naar om ons te onderscheiden door kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs en altijd een goede service. Deze service bestaat niet alleen uit ons team van service-monteurs, maar ook uit dienstverkeningen zoals het verzorgen van CAD tekeningen, onderhoudsplanning, klimaatbeheer op afstand(GBS) en bovenal meedenken.

Onze klantenkring is zeer stabiel en divers. Zo bestaat deze bijvoorbeeld uit particulieren, bedrijven, scholen, woningbouw verenigingen en ook jawel, Marco Borsato.
Ook werken wij zeer intensief samen met aannemers en diverse bekende winkelketens. Voor diverse winkelketens hebben wij zelfs een landelijke dekking!


Ik nodig u uit om onze website verder te bekijken. U treft op deze website niet alleen productinformatie aan maar ook de technische achtergrond van de betreffende productgroepen. Zonder technische uitleg is het eigenlijk niet mogelijk om een overwogen keuze te maken uit de producten.

Licher Installatie Techniek StabiCad tekeningenStabiCAD tekenen: Wij verzorgen voor projecten geheel op maat gemaakte installatietekeningen zodat voor de opdrachtgever en de uitvoerende partijen duidelijk is hoe de installaties geïnstalleerd worden. Compleet inclusief maatvoering en transmissie.

Licher Installatie Techniek StabiCad tekeningenNVKL 

Licher Installatie Techniek StabiCad tekeningenErkend Kenteq Leerbedrijf 

Licher Installatie Techniek StabiCad tekeningenStek 

Licher sponsert het AZ Business TeamAZ Licher Installatietechniek draagt een warm hart toe aan sportieve activiteiten. Wij sponsoren het 3e van KSV voetbal - Heerhugowaard en het AZ Business Team. 
sinds 1937erkend leerbedrijf
lid Uneto-VNICAD tekeningen
STEK erkendgas erkend
24-uur Servicewater erkend
lid NVKLsponsor KSV en AZ
Licher Installatie Techniek, Ezelskoog - Alkmaar
Licher Installatie Techniek Voorraad
Licher Installatie Techniek Voorraad
Licher Installatie Techniek Magazijn
Licher Installatie Techniek, Sponsor van het 3e van KSV - Heerhugowaard