CV-Ketels


Het is een keuze die je niet vaak hoeft te maken, een nieuwe cv-ketel kopen.
Waar moet je rekening mee houden zodat het geen teleurstelling wordt voor de komende 15 jaar? Want zo lang moet de nieuwe cv-ketel minimaal meegaan.

Wij weten waar we over praten, het is ons vak en wij willen ons graag voor U inzetten om uiteindelijk een doordachte en op maat gemaakte offerte voor uw specifieke situatie uit te brengen. Dat doen we uiteraard kosteloos.

Er zijn allerlei aspecten waar we naar kijken, zoals het formaat van uw woning, de ligging, isolatiewaardes etc.
Omdat de huidige ketels ook warmwater kunnen produceren, kijken we naar de aanwezige warmwaterverbruikers en hieraan gekoppeld eventuele toekomstplannen.

Wellicht heeft U nog wensen om nu eindelijk "die koude kamer" eens van een radiator te voorzien of bekijken we de mogelijkheid om de kamers boven te verwarmen terwijl beneden uw openhaard brandt.
Ook wat betreft het veiligheidsaspect kijken we goed om ons heen. Open of gesloten rookgassystemen, gasleidingconditie etc. Uiteraard houden we ook rekening met uw budget. Meestal zijn er meerdere alternatieven mogelijk, welke verschillend geprijsd kunnen zijn. Of misschien is leasen of 2e-hands een uitkomst? Veel is er mogelijk en alles is bespreekbaar.

Kortom, laat u vrijblijvend adviseren.
Bel ons voor de actuele prijzen 072 511 74 02 of klik nu offerte aanvragen aan, vul uw gegevens in en we nemen snel contact met U op.

Op onderstaand overzicht treft u ALL-IN prijzen voor uw nieuwe cv-ketel incl. montage en gratis 2 jaar all-in abonnement.
REMEHAWW klassecv-verm.
aanbieding
Avanta 24c
CW 322 kiloWatt
aanbieding
Avanta 28c
CW 427 kiloWatt
aanbieding
Avanta 35c
CW 531 kiloWatt
Avanta 35cCW 626 kiloWatt
Avanta 28c
incl. I-Sense thermostaat
CW 427 kiloWatt
Avanta 35c
incl. I-Sense thermostaat
CW 531 kiloWatt
Calenta 28cCW 425 kiloWatt
Calenta 40cCW 539 kiloWatt
Calenta 28c
incl. I-Sense thermostaat
CW 425 kiloWatt
Calenta 40c
incl. I-Sense thermostaat
CW 539 kiloWattINTERGAS WW klassecv-vermogen
Kombi Kompakt HR22CW 322 kiloWatt
Kombi Kompakt HR28/24CW 4 23 kiloWatt
Kombi Kompakt HR28CW 4 29 kiloWatt
Kombi Kompakt HR30/36CW 5 27 kiloWatt
HRE 24/18CW 3 18 kiloWatt
HRE28/24CW 4 24 kiloWatt
HRE 36/30CW 5 27 kiloWatt

NEFIT WW klassecv-vermogen
Pro-Line HRC24 CW 322,6 kiloWatt
Pro-Line HRC24CW 4 22,6 kiloWatt
Topline HRC 25CW 4 22,9 kiloWatt
Topline HRC30CW 5 28,5 kiloWatt
Topline Aquapower HRC25CW 6+ 23.3 kiloWatt
Topline Aquapower HRC30CW 6+ 28,7 kiloWatt
Topline Aquapower HRC25CW 4 23,3 kiloWatt
Topline Aquapower HRC25CW 5 23,3 kiloWatt
Topline Aquapower HRC30CW 5 28,7 kiloWatt
Topline Aquapower HRC45CW 6 42,3 kiloWatt


Welke cv-ketel kiezen?
Als U een nieuwe ketel wilt aanschaffen kunt U het beste het nominale vermogen aflezen op het type plaatje van uw huidige cv-ketel. Dit is het minimale vermogen welke uw nieuwe ketel zal moeten hebben om het huis te verwarmen.

CW-waarde (warmwater comfort)
Bepaal uw warmwater wens (gaskeur CW-waarde). CW-waarde staat voor Comfort Warmwater uitgedruk in klassen 1 t/m 6. De 6 staat voor het hoogste comfort.

GASKEUR HR-label
Alle toestellen met een HR-label zijn relatief zuinig met energie. Het rendement van het toestel moet minimaal 100% zijn. Er zijn drie klassen: HR 100, HR 104 en HR 107. De rendementen worden op de Europese manier genoteerd. Hierbij gaat men uit van de onderwaarde. De waterdamp die vrijkomt bij de verbranding wordt gezien als restproduct en de daarin aanwezige warmte wordt niet meegerekend bij het bepalen van het rendement. Omdat deze warmte door HR-ketels juist wel wordt gebruikt, ontstaan er rendementen van meer dan 100%. De rendementen worden gemeten onder gestandaardiseerde omstandigheden. De rendementen die in het dagelijkse gebruik gehaald worden, liggen lager

Remeha
Remeha is een Nederlandse cv-ketel fabrikant die al 70 jaar garant staat voor optimale zekerheid in warmte. Hun goede naam hebben ze te danken aan topkwaliteit producten die jarenlang probleemloos hun werk doen.

Intergas
Intergas heeft met een compleet assortiment Hoog Rendementsketels, Verbeterd Rendement, hangende en Verbeterd Rendement staande cv-ketels. Intergas heeft altijd een passende oplossing voor u.

Nefit
Absolute zekerheid als kernbelofte.
Wie kiest voor Nefit, mag rekenen op kwaliteit. Nefit maakt per definitie producten zonder compromissen: milieuvriendelijkheid, comfort en gebruiksgemak.

Itho
Waar u ook leeft, woont en werkt… De kans is groot dat u vrijwel dagelijks te maken heeft met de producten en diensten van Itho. Want voor al die plekken waar mensen actief zijn, ontwikkeld Itho de klimaatsystemen. Van woningen tot kantoren en bedrijfshallen. Van winkels tot restaurants. En van sportcomplexen tot hotels en musea.